Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik czerwony: Pomidorowy"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 9
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 42
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7962
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 9
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 42
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7962
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skórki drobno pokrój. Resztę warzyw obierz, oczyść i posiekaj lub zetrzyj na tarce (8 łyżek odłóż). Do warzyw wlej sok pomidorowy, zmiksuj, dopraw octem, solą, pieprzem i cukrem. Wstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Przed podaniem dodaj do zupy odłożone warzywa.
Czas przygotowania: 15 minut 120 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień