Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik czerwony: Pomidorowy"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skórki drobno pokrój. Resztę warzyw obierz, oczyść i posiekaj lub zetrzyj na tarce (8 łyżek odłóż). Do warzyw wlej sok pomidorowy, zmiksuj, dopraw octem, solą, pieprzem i cukrem. Wstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Przed podaniem dodaj do zupy odłożone warzywa.
Czas przygotowania: 15 minut 120 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień