Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku i przede wszystkim chrupiące i soczyste. Naprawdę wyjątkowy, ciekawy smak. My lubimy eksperymentować w kuchni i nazywamy to dodawaniem "jazzu", kiedy eksperymentujemy.
Łyżeczka, łyżka, naczynie do pieczenia
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7276
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7276
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Składniki
Imbir obieramy i ścieramy na tarce.Wszystkie składniki marynaty mieszamy w naczyniu, a następnie wkładamy udka i dobrze masujemy.
Zostawiamy na 2 godziny do naciągnięcia.
Układamy na blasze do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na 45-50 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza. Udka gotowe.