Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku i przede wszystkim chrupiące i soczyste. Naprawdę wyjątkowy, ciekawy smak. My lubimy eksperymentować w kuchni i nazywamy to dodawaniem "jazzu", kiedy eksperymentujemy.
Łyżeczka, łyżka, naczynie do pieczenia
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 208
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8655
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 208
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8655
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Składniki
Imbir obieramy i ścieramy na tarce.Wszystkie składniki marynaty mieszamy w naczyniu, a następnie wkładamy udka i dobrze masujemy.
Zostawiamy na 2 godziny do naciągnięcia.
Układamy na blasze do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na 45-50 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza. Udka gotowe.