Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Cukinia z farszem"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 148
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Mielone mięso włóż do miski. Dodaj obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw masę przyprawą garam masala, solą oraz pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj.
Cukinie umyj, osusz i pokrój w kawałki (ok. 5 cm). Wydrąż z nich ok. 2/3 miąższu.
Powstałe krążki napełnij przygotowaną masą mięsną i nasmaruj oliwą z oliwek. Umieść je na blasze i włóż na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
Danie podawaj na gorąco udekorowane świeżymi ziołami.Źródło: Kurier TV