Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinie z mięsem, pomidorami i oliwkami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Odkrój górę cukinii, łyżką wyjmij środek. Kaszę zalej połową szklanki wody, wymieszaj, odstaw na 5 minut. Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Z pomidorów zdejmij skórę.
Mięso podsmaż na oleju, dodaj cebulę, kuskus, koncentrat pomidorowy, duś 10 minut. Dodaj pokrojone oliwki, paprykę, duś jeszcze 5 minut.
Faszeruj cukinie mięsem, posyp serem, piecz 20 minut w temp. 180°C. Udekoruj natką.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień