Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka czerwonej fasoli z dodatkiem warzyw i wędliny jest treściwym i bardzo smacznym daniem jednogarnkowym.
Tradycyjne ciasto drożdżowe zastąpiłam ciastem z fasoli. Polecam :)
Odsłon: 1065
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4792
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3142
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4792
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3142
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler obrać, pokroić, wsypać do garnka, zalać 2 szklankami wody, gotować. Boczek pokroić w słupki, wytopić na patelni. Do rumianego boczku dodać pokrojony w krążki por, kabanosy i posiekany czosnek, lekko podsmażyć.
Do gotujących się warzyw dodać podsmażoną wędlinę z porem, przykryć i gotować do miękkości.
Fasolę osączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Do miękkich warzyw dodać fasolę, koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Drobiowe roladki z mozzarellą
Dania główne
Placki z zakwasu
Dania główne
Mięciutki schab w sosie
Dania główne
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym
Drobiowe roladki z mozzarellą
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzar...
Odsłon: 221
Placki z zakwasu
Placki z zakwasu to świetny pomysł, jeśli masz ochotę na szybką przekąskę, a...
Odsłon: 3354