Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą. 2. Pieczarki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, 3. Do grzybów dodajemy bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Usmażone pieczarki z papryką przekładamy do mięsa. 5. Dodajemy 3 łyżki bułki tartej, oraz trochę oregano, wyrabiamy masę mięsną.
6. Robimy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.