Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4612
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4076
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 27
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4612
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4076
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 27
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą. 2. Pieczarki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, 3. Do grzybów dodajemy bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Usmażone pieczarki z papryką przekładamy do mięsa. 5. Dodajemy 3 łyżki bułki tartej, oraz trochę oregano, wyrabiamy masę mięsną.
6. Robimy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.