Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 338
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 118
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 338
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 118
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą. 2. Pieczarki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, 3. Do grzybów dodajemy bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Usmażone pieczarki z papryką przekładamy do mięsa. 5. Dodajemy 3 łyżki bułki tartej, oraz trochę oregano, wyrabiamy masę mięsną.
6. Robimy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.