Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3086
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3086
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą. 2. Pieczarki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, 3. Do grzybów dodajemy bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Usmażone pieczarki z papryką przekładamy do mięsa. 5. Dodajemy 3 łyżki bułki tartej, oraz trochę oregano, wyrabiamy masę mięsną.
6. Robimy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.