Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki ze schabu, które rozpływają się w ustach, koniecznie wypróbujcie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8470
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6870
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327297
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8470
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6870
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327297
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę. Łączymy z ketchupem, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Na każdym kawałku mięsa układamy po połówce plastra żółtego sera, następnie po łyżce farszu.
4. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.