Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki ze schabu, które rozpływają się w ustach, koniecznie wypróbujcie.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę. Łączymy z ketchupem, doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Na każdym kawałku mięsa układamy po połówce plastra żółtego sera, następnie po łyżce farszu.
4. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.