Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 136
Dodano: 11.06.2018
Odsłon: 1625
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Szparagi gotuję na półtwardo w osolonej wodzie. Wyjmuję i kroję na mniejsze kawałki.
Cebulę kroję w piórka. Rybę kroję na kawałki. Masło rozpuszczam na patelni. Układam rybę oraz cebulę. Smażę na małym ogniu po około 5 minut z każdej strony.
Do ryby dodaję szparagi. Całość zalewam śmietaną. Dodaję posiekany koperek. Wszystko razem duszę około 10 minut. Potrawę doprawiam do smaku solą oraz pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

skorpionek 12 czerwca 2018Zgłoś do usunięcia
Danie pycha.0 Kto głosował? | Odpowiedz