Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czystka! Uff! Kochamy takie akcje!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 167
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2023
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 400
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 240
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 167
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2023
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 400
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 240
Składniki
Plastry mięsa smażymy. Do oleju dodajemy cukier palmowy. Później grzyby z posiekaną cebulą i rozgniecionym czosnkiem. Następnie zalewamy gorącym bulionem i dusimy godzinę na wolnym ogniu. Po tym czasie dodajemy ziemniaki, dusimy 30 min razem z przyprawami. Mąkę mieszamy z zimną wodą, dodajemy do potrawy, mieszamy i zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.