Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duszona wieprzowina"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 212
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 212
Składniki
Wszystkie przyprawy oraz majonez włóż do rondla, wlej wodę. Włóż umyte mięso i gotuj 15 minut. Zdejmij garnek z ognia i pozostaw na noc.
Rondel z mięsem znów postaw na ogniu i gotuj 20 minut. Jeśli lubisz bardziej miękkie mięso, gotuj 40 min.
Na obiad mięso pokrój i serwuj na gorąco. Jeśli chcesz mieć wędlinę do kanapek, pozostaw w zalewie do ostygnięcia. Będzie bardziej soczyste.
Porcje 10, 60 min, cena 1,60 zł, kalorie 257 kcal.Źródło: Bella Relaks