Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszne rozgrzewające jesienne danie, które wzmocni organizm przed chłodem i zimnem dzięki dodatkowi ziół
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1056
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1056
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
Składniki
W dużej głębokiej patelni rozgrzać olej. Dodać dynię pokrojoną w kostkę, zrumienić z każdej strony, dodać pokrojoną w piórka cebulę i posiekany drobno czosnek, smażyć, mieszając, aż cebula się zeszkli. Dodać pokrojoną marchew i paprykę, rozmaryn, tymianek. Doprawić sola, kolendrą i pieprzem, przykryć i dusić na małym ogniu 20 minut.