Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszne rozgrzewające jesienne danie, które wzmocni organizm przed chłodem i zimnem dzięki dodatkowi ziół
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 5264
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23955
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
Odsłon: 205
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 170
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 5264
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23955
Przepis z wyspy Egina, która słynie z uprawy pistacji.
Odsłon: 205
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 170
Składniki
W dużej głębokiej patelni rozgrzać olej. Dodać dynię pokrojoną w kostkę, zrumienić z każdej strony, dodać pokrojoną w piórka cebulę i posiekany drobno czosnek, smażyć, mieszając, aż cebula się zeszkli. Dodać pokrojoną marchew i paprykę, rozmaryn, tymianek. Doprawić sola, kolendrą i pieprzem, przykryć i dusić na małym ogniu 20 minut.