Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszne rozgrzewające jesienne danie, które wzmocni organizm przed chłodem i zimnem dzięki dodatkowi ziół
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 99
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1213
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 99
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1213
Składniki
W dużej głębokiej patelni rozgrzać olej. Dodać dynię pokrojoną w kostkę, zrumienić z każdej strony, dodać pokrojoną w piórka cebulę i posiekany drobno czosnek, smażyć, mieszając, aż cebula się zeszkli. Dodać pokrojoną marchew i paprykę, rozmaryn, tymianek. Doprawić sola, kolendrą i pieprzem, przykryć i dusić na małym ogniu 20 minut.