Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne danie na tę, chłodną porę roku, polecam, jeśli namoczy się fasolę na noc, to przygotowanie potrawy nie wymaga zbyt długiego czasu
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 349
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 379
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 927
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 349
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 379
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 927
Składniki
1. fasolę wypłukać, namoczyć w zimnej wodzie na noc, 2. fasolę gotować w wodzie, w której się moczyła, 3. mięso pokroić w kostkę, podsmażyć na rumiano na rozgrzanym oleju, jak fasola będzie półmiękka dodać podsmażone mięso, wlać pomidory z puszki, dodać też sól i liść laurowy, 4. wędlinę również podsmażyć na rumiano, dodać posiekana cebulę, poddusic, dodać do fasolki, 5. na suchej patelni zrumienić makę, rozprować wodą, razem z koncentratem dodać do potrawy, doprawić do smaku, na koniec dodać majeranek, pogotować jeszcze chwilę, smacznego