Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1
Dodano: 05.08.2008
Odsłon: 2887
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Duze pieczarki wyczyscic,umyc,odciac ogonki.Kapelusze zawinac w folie aluminiowa,polozyc na ruszt.Pozostale trzonki i pieczarki przeznaczone na farszpokroic w kostke,przyprawic i polozyc na folii aluminiowej,pozostawiajac gorna czesc folii odkryta aby mogly parowac.Dolna czesc folii nakluc w kilku miejscach aby odplywala woda z parujacych pieczarek.Seler pokroic w kostke,przyprawic,dodac odrobine tluszczu,zawinac w folie i piec do czasu,az kostki selera zmiekna.Kiedy farsz z pieczarek i seler sa juz gotowe ,nakladac niewielkie porcje do srodka przygotowanych kapeluszy,a wierzch przykryc plastrem zoltego sera.Pozostawic na ruszcie do czasu,az ser calkowicie sie nie rozpusci PROPONUJE PODAWAC JE DO WSZYSTKICH MIES PIECZONYCH NA GRILLU-TO NAPRAWDE WYSMIENITY DODATEG:)SMACZNEGO:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 10 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
super dodatek do obiadu0 Kto głosował? | Odpowiedz

gosposia18 30 sierpnia 2008Zgłoś do usunięcia
UWIELBAM PIECZARKI NADZIEWANE...DZIEKI...MAX DLA CIEBIE...0 Kto głosował? | Odpowiedz