Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czas przygotowania ok 20-30 min potrawa latwa i tania
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 31
Pychota. Polecam.
Odsłon: 261
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 14
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 31
Pychota. Polecam.
Odsłon: 261
Składniki
Duze pieczarki wyczyscic,umyc,odciac ogonki.Kapelusze zawinac w folie aluminiowa,polozyc na ruszt.Pozostale trzonki i pieczarki przeznaczone na farszpokroic w kostke,przyprawic i polozyc na folii aluminiowej,pozostawiajac gorna czesc folii odkryta aby mogly parowac.Dolna czesc folii nakluc w kilku miejscach aby odplywala woda z parujacych pieczarek.Seler pokroic w kostke,przyprawic,dodac odrobine tluszczu,zawinac w folie i piec do czasu,az kostki selera zmiekna.Kiedy farsz z pieczarek i seler sa juz gotowe ,nakladac niewielkie porcje do srodka przygotowanych kapeluszy,a wierzch przykryc plastrem zoltego sera.Pozostawic na ruszcie do czasu,az ser calkowicie sie nie rozpusci PROPONUJE PODAWAC JE DO WSZYSTKICH MIES PIECZONYCH NA GRILLU-TO NAPRAWDE WYSMIENITY DODATEG:)SMACZNEGO:)