Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso drobiowe w aromatycznym sosie pieczarkowym z dodatkiem zupy cebulowej, która podkreśla walory smakowe, sprawia, że danie jest smaczne i soczyste.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2196
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 400
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 813
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17311
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2196
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 400
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 813
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17311
Składniki
1. Mięso kroję w cienkie plastry, doprawiam solą oraz przyprawą do kurczaka, następnie smażę na rozgrzanym oleju z obu stron. Mięso po usmażeniu zdejmuję z patelni.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na tym samym tłuszczu od smażenia mięsa. 3. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki, smażę 10 minut i doprawiam pieprzem oraz solą. 4. Na koniec śmietanę rozrabiam z zupą cebulową oraz mąką i zagęszczam sos z pieczarkami. Chwilkę gotuję około dwóch minut.
5. Mięso łączę z sos z pieczarkami, podaję z ziemniakami. 6. Smacznego.