Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piersi z kurczaka panierowane w aromatycznej musztardzie francuskiej, która nada potrawie wyrazisty smak. Potem mięso poduszone w kremowym sosie musztardowym. Danie to najbardziej lubimy z dodatkiem ziemniaków, ale świetnie też smakuje z kopytkami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 321
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4405
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1864
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31167
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 321
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4405
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1864
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31167
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam solą , następnie smaruję musztardą francuską. Mięso smażę na rozgrzanym oleju z obu stron. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym maśle. 3. Do cebuli dodaję pieczarki pokrojone w plasterki. Grzyby doprawiam pieprzem oraz solą. 4. Pod koniec smażenia grzybów wlewam śmietanę, łączę grzyby z mięsem i chwilkę gotuję. 5. Danie gotowe, podaję z surówką oraz pieczonymi ziemniakami. 6. Smacznego.