Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo ma jednak niezwykle szerokie zastosowanie :) Nawet do panierki nadaje się idealnie. Tak przygotowana rybka smakuje naprawdę wybornie!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 63
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 179
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 156
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 63
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 179
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 156
Składniki
Wykonanie: Filety rybne posolić i odstawić w chłodne miejsce.
Piwo wymieszać z żółtkami, mielonym kminkiem, ubitą pianą z białek i lekko wymieszać.
Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolno na tłuszczu. Po usmażeniu wstawić rybę na kilka minut do piekarnika aby wewnątrz nie była surowa. Podawać na zimno i na gorąco.