Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo ma jednak niezwykle szerokie zastosowanie :) Nawet do panierki nadaje się idealnie. Tak przygotowana rybka smakuje naprawdę wybornie!
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 129
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 130
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 129
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 130
Składniki
Wykonanie: Filety rybne posolić i odstawić w chłodne miejsce.
Piwo wymieszać z żółtkami, mielonym kminkiem, ubitą pianą z białek i lekko wymieszać.
Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolno na tłuszczu. Po usmażeniu wstawić rybę na kilka minut do piekarnika aby wewnątrz nie była surowa. Podawać na zimno i na gorąco.