Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Forszmak – gulasz po lubelsku"
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 79
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5656
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 79
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5656
Składniki
Umyte mięso pokrój w kostkę, zrumień na oleju, po czym włóż do garnka. Następnie podsmaż boczek z poszatkowaną cebulą, po czym dołóż do schabu.
Na patelni przygotuj zasmażkę, dolej do niej bulion, wymieszaj, zagotuj i dodaj do garnka. Wsyp przyprawy i duś do miękkości około 1,5 godziny.
Pod koniec dołóż pokrojone w kostkę lub paski ogórki kiszone oraz koncentrat. Gotuj jeszcze 10 minut.
Gotowe danie podawaj z ziemniakami.
<strong>Przepis nadesłała: Violetta Miszczak-Lesiewicz</strong>Źródło: Kurier TV