Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso mielone a w nim sami zobaczcie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6167
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6167
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą, majerankiem. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i dodajemy do mięsa, wsypujemy bułkę tartą oraz szczyptę papryki, wyrabiamy. 3. Z mięso robimy kotlety, rozpłaszczamy.
4. Warzywa obieramy i drobno kroimy ( paprykę, ogórki i cukinie) 5. Układamy na środku mięsa i zawijamy.
6. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. W brytfannie gotujemy trochę wody i przekładamy kotlety, prużymy. 8. Jak nam pozostał farsz możemy dołożyć do sosu.
9. Na koniec dodajemy sos włoski, chwilę gotujemy.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.