Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite gołąbki.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1215
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 155
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 469
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1215
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 155
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 469
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Liście kapusty krótko pogotować w osolonej wodzie, ściąć grubsze "nerwy". Ryż ugotować na pół miękko. Paprykę i boczek drobno pokroić, podsmażyć razem z cebulą. Dusić wszystko 15 minut. Wymieszać z ryżem, doprawić do smaku. Farsz zawijać w liście kapusty. Ułożyć w garnku na sitku. Parować ok. 1 godz.