Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite gołąbki.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 125
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 254
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 783
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 427
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 584
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 125
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 254
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 783
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 427
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 584
Składniki
Liście kapusty krótko pogotować w osolonej wodzie, ściąć grubsze "nerwy". Ryż ugotować na pół miękko. Paprykę i boczek drobno pokroić, podsmażyć razem z cebulą. Dusić wszystko 15 minut. Wymieszać z ryżem, doprawić do smaku. Farsz zawijać w liście kapusty. Ułożyć w garnku na sitku. Parować ok. 1 godz.