Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Golonka jałowcowa"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Składniki
Do miseczki wsyp sypkie produkty marynaty, wlej olej i keczup, wymieszaj. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Mięso umyj i natrzyj marynatą. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce (najlepiej na dobę).
Mięso przełóż do brytfanki, podlej piwem. Nakryj i piecz ok. 3 godzin. W trakcie pieczenia obracaj golonkę i podlewaj sosem.
15 minut przed końcem pieczenia zdejmij przykrywkę, aby skórka się pięknie zrumieniła.Źródło: Bella Relaks