Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowana cebula z mięsem"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5315
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34491
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2144
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113809
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5315
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34491
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2144
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113809
Składniki
Cebule obierz, odetnij wierzch i?gotuj 5 min. Wydrąż środki. Połowę miąższu posiekaj.
Mięso połącz z?rozdrobnioną cebulą, startą marchewką oraz namoczoną i?odciśniętą bułką.
Dodaj posiekany czosnek, jajko i?dopraw do?smaku solą oraz pieprzem.
Wydrążone cebule napełnij farszem. Przykryj plasterkami boczku i?zalej bulionem.
Upiecz na?grillu pod pokrywą.Źródło: Kurier TV