Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzanki z wędzoną makrelą"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Przekrój awokado, wyjmij pestkę i obierz. Miąższ skrop sokiem z cytryny. Dodaj serek i zmiksuj na gładką masę. Przypraw solą i pieprzem.
Posiekaj drobno paprykę i szczypiorek. Wymieszaj z pastą.
Pokrój bagietkę na cienkie kromki, włóż na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C.
Podawaj osobno grzanki, makrelę i pastę, posypaną świeżo zmielonym pieprzem cytrynowym.
<strong>Przepis: Monika Bielik</strong>Źródło: Olivia