Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz kapuściany"
Polecam.
Odsłon: 700
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36164
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 700
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36164
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 359
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój i gotuj 20 min. Pokrój mięso oraz obraną cebulę. Rozgrzej masło i podsmaż mięso oraz pokrojoną cebulę. Smaż 10 min.
Oczyść i pokrój paprykę, poszatkuj kapustę. Oba oraz ziemniaki wrzuć do mięsa. Zalej gorącym bulionem i gotuj pod przykryciem około godziny.
Wrzuć serek topiony, pokrojoną dymkę. Gotuj, aż serek się rozpuści. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Edyta Lewczak z Rzeszowa</strong>
Porcje 12, 90 min, Cena 1,80 zł, Kalorie 350 kcalŹródło: Takie jest życie