Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz kapuściany"
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 101
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2631
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107091
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2075
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 101
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2631
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107091
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2075
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój i gotuj 20 min. Pokrój mięso oraz obraną cebulę. Rozgrzej masło i podsmaż mięso oraz pokrojoną cebulę. Smaż 10 min.
Oczyść i pokrój paprykę, poszatkuj kapustę. Oba oraz ziemniaki wrzuć do mięsa. Zalej gorącym bulionem i gotuj pod przykryciem około godziny.
Wrzuć serek topiony, pokrojoną dymkę. Gotuj, aż serek się rozpuści. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Edyta Lewczak z Rzeszowa</strong>
Porcje 12, 90 min, Cena 1,80 zł, Kalorie 350 kcalŹródło: Takie jest życie