Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz kapuściany"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12848
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1457
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12848
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1457
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój i gotuj 20 min. Pokrój mięso oraz obraną cebulę. Rozgrzej masło i podsmaż mięso oraz pokrojoną cebulę. Smaż 10 min.
Oczyść i pokrój paprykę, poszatkuj kapustę. Oba oraz ziemniaki wrzuć do mięsa. Zalej gorącym bulionem i gotuj pod przykryciem około godziny.
Wrzuć serek topiony, pokrojoną dymkę. Gotuj, aż serek się rozpuści. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Edyta Lewczak z Rzeszowa</strong>
Porcje 12, 90 min, Cena 1,80 zł, Kalorie 350 kcalŹródło: Takie jest życie