Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz z indyczych serc

Gulasz z indyczych serc

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19065

Dodano:

Odsłon: 12

Wypróbowany przepis na "Gulasz z indyczych serc"

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pokrój drobno warzywa. Mięso pokrój w plastry, obsmaż na oleju i ugotuj. Wyjmij mięso z wody.

  2. Podgrzej bulion. Włóż mięso, warzywa i gotuj, aż będą miękkie.

  3. Dodaj przecier pomidorowy, zagotuj. Przypraw gulasz.

  4. Czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,90 zł.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń