Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z indyczych serc"
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 239
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 239
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Składniki
Pokrój drobno warzywa. Mięso pokrój w plastry, obsmaż na oleju i ugotuj. Wyjmij mięso z wody.
Podgrzej bulion. Włóż mięso, warzywa i gotuj, aż będą miękkie.
Dodaj przecier pomidorowy, zagotuj. Przypraw gulasz.
Czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,90 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie