Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz z owocami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Wołowinę umyj i podsmaż na rozgrzanym oleju. Dolej bulion i duś pod przykryciem około 1,5 godziny.
Cebulę bierz z łupin i pokrój w piórka. Dodaj ją do garnka na 20 minut przed końcem gotowania. Wtedy też dorzuć morele i żurawinę. Dopraw całość przyprawami i łyżeczką przecieru pomidorowego.
Nałóż danie do podgrzanych wcześniej miseczek. Udekoruj porcje świeżymi ziołami. Podawaj z lampką czerwonego wina i bagietką.
<strong>Katarzyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Super TV