Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze smakuje zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 194
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 484
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 131
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 194
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 197
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 484
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 131
Składniki
Żołądki dokładnie wypłukać. Pokroić w paski i zalać wrzątkiem. Po 10 minutach odcedzić.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Następnie dodać żołądki, podsmażyć.
Wszystko przesypać do garnka z wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1,5 godziny, aż będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem według uznania. Podbić śmietaną.