Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze smakuje zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10824
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4839
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9254
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10824
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4839
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9254
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1375
Składniki
Żołądki dokładnie wypłukać. Pokroić w paski i zalać wrzątkiem. Po 10 minutach odcedzić.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Następnie dodać żołądki, podsmażyć.
Wszystko przesypać do garnka z wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1,5 godziny, aż będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem według uznania. Podbić śmietaną.