Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze smakuje zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2547
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3107
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102032
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6415
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2547
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3107
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102032
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6415
Składniki
Żołądki dokładnie wypłukać. Pokroić w paski i zalać wrzątkiem. Po 10 minutach odcedzić.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Następnie dodać żołądki, podsmażyć.
Wszystko przesypać do garnka z wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1,5 godziny, aż będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem według uznania. Podbić śmietaną.