Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Hot-dog z grzybami"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Wyrośnięty zaczyn drożdżowy wyrób z pozostałymi składnikami ciasta. Odstaw, aby wyrosło. Potem znów wyrób ciasto. Oderwij kawałek, resztę podziel na 8 części. Każdą rozwałkuj.
Na placku połóż pół plasterka sera, pół parówki, pokrojoną pieczarkę. Zwiń ciasto w rulon, podwiń boki.
Pozostały kawałek ciasta rozwałkuj, potnij na paski. Owiń każdy rulonik. Piecz potrawę 30 min w temp. 180°C.
Porcje 10
70 min
Cena 1,05 zł
Kalorie 310 kcalŹródło: Bella Relaks