Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Hot-dog z grzybami"
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 21
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 21
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Składniki
Wyrośnięty zaczyn drożdżowy wyrób z pozostałymi składnikami ciasta. Odstaw, aby wyrosło. Potem znów wyrób ciasto. Oderwij kawałek, resztę podziel na 8 części. Każdą rozwałkuj.
Na placku połóż pół plasterka sera, pół parówki, pokrojoną pieczarkę. Zwiń ciasto w rulon, podwiń boki.
Pozostały kawałek ciasta rozwałkuj, potnij na paski. Owiń każdy rulonik. Piecz potrawę 30 min w temp. 180°C.
Porcje 10
70 min
Cena 1,05 zł
Kalorie 310 kcalŹródło: Bella Relaks