Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Hot-dogi z czerwoną kapustą"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5158
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34457
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2115
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5158
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34457
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2115
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Składniki
Kapustę obierz z zewnętrznych liści, cieniutko poszatkuj. Oczyszczoną marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z kapustą i majonezem. Przypraw sałatkę solą, pieprzem, wegetą.
Bułki przekrój na pół. Włóż do piekarnika i podgrzewaj przez 5 minut (będą gorące i chrupiące). Parówki obierz i podgrzej w gorącej wodzie.
Na gorące bułki połóż sporą porcję sałatki z kapusty, parówkę, polej keczupem. Sałatkę można przyprawić odrobiną octu jabłkowego oraz szczyptą cukru.
Porcje 4
15 min
Cena 1,90 zł
Kalorie 349 kcalŹródło: Bella Relaks