Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Hot-dogi z czerwoną kapustą"
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 329
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Kapustę obierz z zewnętrznych liści, cieniutko poszatkuj. Oczyszczoną marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z kapustą i majonezem. Przypraw sałatkę solą, pieprzem, wegetą.
Bułki przekrój na pół. Włóż do piekarnika i podgrzewaj przez 5 minut (będą gorące i chrupiące). Parówki obierz i podgrzej w gorącej wodzie.
Na gorące bułki połóż sporą porcję sałatki z kapusty, parówkę, polej keczupem. Sałatkę można przyprawić odrobiną octu jabłkowego oraz szczyptą cukru.
Porcje 4
15 min
Cena 1,90 zł
Kalorie 349 kcalŹródło: Bella Relaks