Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny i prosty sposób na ciasto pierogowe.
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 101
Składniki
Przesiać mąké do dużej miski.
Połączyć wrzątek, sól i olej i dodać do mąki. Zmiksować do czasu, aż składniki utworzą grudki i zaczną się ze sobą lepić. Zagnieść ręcznie do czasu utworzenia jednolitej, gładkiej i elastycznej masy. Odstawić na godzinę, owinięte folią.