Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny i prosty sposób na ciasto pierogowe.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34329
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2035
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113725
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34329
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2035
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113725
Składniki
Przesiać mąké do dużej miski.
Połączyć wrzątek, sól i olej i dodać do mąki. Zmiksować do czasu, aż składniki utworzą grudki i zaczną się ze sobą lepić. Zagnieść ręcznie do czasu utworzenia jednolitej, gładkiej i elastycznej masy. Odstawić na godzinę, owinięte folią.