Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Indyk faszerowany"
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 215
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 215
Składniki
W mięsie wytnij głęboką kieszeń. Natrzyj je solą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Odstaw. Bułkę rozmocz w soku z pomarańczy. Posiekaj wątróbkę.
Masło utrzyj na puch i mieszając dosyp zioła i przyprawy. Dodaj wątróbkę. Zmiksuj dodając stopniowo żółtka i odciśniętą bułkę. Dodaj pianę z białek. Nadziej mięso. Piecz ok. 90 minut w 180°C.Źródło: Takie jest życie