Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Indyk faszerowany"
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40682
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1068
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3410
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40682
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1068
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3410
Składniki
W mięsie wytnij głęboką kieszeń. Natrzyj je solą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Odstaw. Bułkę rozmocz w soku z pomarańczy. Posiekaj wątróbkę.
Masło utrzyj na puch i mieszając dosyp zioła i przyprawy. Dodaj wątróbkę. Zmiksuj dodając stopniowo żółtka i odciśniętą bułkę. Dodaj pianę z białek. Nadziej mięso. Piecz ok. 90 minut w 180°C.Źródło: Takie jest życie