Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indyk ze świderkami i winogronami"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2785
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 108
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2785
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 108
Składniki
Mięso umyć, pokroić w małą kostkę.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Winogrona umyć, przekroić na pół, usunąć pestki.
Rozgrzać na patelni po 3 łyżki masła i oliwy. Podsmażyć posiekaną cebulę, dodać mięso, sól, pieprz, tymianek.
Podsmażyć, dodać winogrona, podlać wodą, dusić pod przykryciem 15 min, wymieszać z makaronem, posypać pokruszonym serem.Źródło: Twoje Imperium