Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta z grzybami zapraszam po przepis
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Składniki
Grzyby namoczyć na noc ,kapustę przepłukać zimna woda by nie była za kwaśna dać do garnka i zalać woda by była przykryta ugotować z drobno pokrojonymi grzybami dodać listki i ziarna ziela gotujemy do mieliści scedzamy na sitku
Cebule kroje w kistek przysmażam na maśle lub oleju dodaje kapustę chwile dusze dodaje kminek sól i pieprz do smaku podaje danie gorące