Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta z grzybami zapraszam po przepis
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2465
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2465
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Składniki
Grzyby namoczyć na noc ,kapustę przepłukać zimna woda by nie była za kwaśna dać do garnka i zalać woda by była przykryta ugotować z drobno pokrojonymi grzybami dodać listki i ziarna ziela gotujemy do mieliści scedzamy na sitku
Cebule kroje w kistek przysmażam na maśle lub oleju dodaje kapustę chwile dusze dodaje kminek sól i pieprz do smaku podaje danie gorące