Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny karczek, wyjątkowo prosty w przygotowaniu. Pieczony w rękawie pozostaje soczysty.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Olej mieszamy z przyprawami. Nacieramy plastry karczku (najlepiej zrobić do kilka godzin przed pieczeniem). Cebule obieramy i kroimy w ćwiartki. Do rękawa foliowego wkładamy mięso i cebulę. Zalewamy pozostałym olejem z przyprawami. Pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut.
Po wyjęciu na talerz polewamy sosem.