Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny karczek, wyjątkowo prosty w przygotowaniu. Pieczony w rękawie pozostaje soczysty.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5681
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 103
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 588
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5681
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 103
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 588
Składniki
Olej mieszamy z przyprawami. Nacieramy plastry karczku (najlepiej zrobić do kilka godzin przed pieczeniem). Cebule obieramy i kroimy w ćwiartki. Do rękawa foliowego wkładamy mięso i cebulę. Zalewamy pozostałym olejem z przyprawami. Pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut.
Po wyjęciu na talerz polewamy sosem.