Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami, więc proponuję karczek na niedzielny obiad marynowany w musztardzie z dodatkiem miodu ;)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15800
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4780
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 493
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15800
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4780
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 493
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z miodem i musztardą, wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i delikatnie rozklepać. Karczek dokładnie zanurzamy w marynacie i zostawiamy w lodówce na kilka godzin. Pieczemy na grillu do miękkości. Smacznego!