Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami, więc proponuję karczek na niedzielny obiad marynowany w musztardzie z dodatkiem miodu ;)
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10372
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5438
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 705
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10372
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5438
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 705
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z miodem i musztardą, wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i delikatnie rozklepać. Karczek dokładnie zanurzamy w marynacie i zostawiamy w lodówce na kilka godzin. Pieczemy na grillu do miękkości. Smacznego!