Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami, więc proponuję karczek na niedzielny obiad marynowany w musztardzie z dodatkiem miodu ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34939
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17570
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34939
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17570
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z miodem i musztardą, wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i delikatnie rozklepać. Karczek dokładnie zanurzamy w marynacie i zostawiamy w lodówce na kilka godzin. Pieczemy na grillu do miękkości. Smacznego!