Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i soczysta ,doskonała na gorąco jak i na zimno
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1602
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1602
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Składniki
Karkowinę myjemy,nacieramy kolejno przyprawami,musztardą
Wkładamy do brytfanki z olejem i pieczemy pod przykryciem w temp.180 stopni około 1 godziny.Mozna dodać pół szkalnki wody.
Zdejmujemy przykrywkę,polewamy karkowinę piwem i pieczemy kolejne 30 min. bez przykrywki oczywiście
Nie polecam kupowania większej karkówki jak 2,3 kg,najlepiej 2 kg nie odcinane wtedy się szybko pieką, są miękkie i soczyste