Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i soczysta ,doskonała na gorąco jak i na zimno
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5533
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 134
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 123
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 238
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 363
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5533
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 134
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 123
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 238
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 363
Składniki
Karkowinę myjemy,nacieramy kolejno przyprawami,musztardą
Wkładamy do brytfanki z olejem i pieczemy pod przykryciem w temp.180 stopni około 1 godziny.Mozna dodać pół szkalnki wody.
Zdejmujemy przykrywkę,polewamy karkowinę piwem i pieczemy kolejne 30 min. bez przykrywki oczywiście
Nie polecam kupowania większej karkówki jak 2,3 kg,najlepiej 2 kg nie odcinane wtedy się szybko pieką, są miękkie i soczyste