Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i soczysta ,doskonała na gorąco jak i na zimno
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5757
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5757
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Karkowinę myjemy,nacieramy kolejno przyprawami,musztardą
Wkładamy do brytfanki z olejem i pieczemy pod przykryciem w temp.180 stopni około 1 godziny.Mozna dodać pół szkalnki wody.
Zdejmujemy przykrywkę,polewamy karkowinę piwem i pieczemy kolejne 30 min. bez przykrywki oczywiście
Nie polecam kupowania większej karkówki jak 2,3 kg,najlepiej 2 kg nie odcinane wtedy się szybko pieką, są miękkie i soczyste