Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka po meksykańsku"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 929
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 929
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Karkówkę pokrój w plastry, rozbij tłuczkiem, natrzyj olejem, solą, pieprzem, pa pryką i czosnkiem. Odstaw na noc do lodówki.
Pomi dory z puszki połącz z kon centratem, wodą i posiekanymi papryczkami chili. Wymieszaj z solą.
Pieczarki pokrój w plastry, a cebulę w krążki.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno: karkówkę, kukurydzę, fasolę oraz pieczarki z cebulą.
Zalej potrawę sosem pomidorowym i wstaw na 1,5 h do piekarnika rozgrzanego do 180°C.Źródło: Kurier TV