Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2738
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1265
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 724
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2738
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1265
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 724
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Składniki
Przyprawę pikantną mieszamy z olejem,wkładamy wcześniej umyta i pokrojoną w plastry karkówkę i odstawiamy na 12 godzin,po upływie czasu wkładamy do żaroodpornego naczynia kapustę kiszona kroimy i kładziemy na wierzch następnie jabłka kroimy w ćwiartki i kładziemy na kapustę dodajemy parę ząbków czosnku,podlewamy wodą,szczypta wegety i szczypta pieprzu,pieczemy w piekarniku 2 godziny.