Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na świąteczny stół. Kiełbasa bardzo smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 19
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 19
Składniki
Kiełbasę pokrój na dowolnej wielkości kawałki, natnij i podsmaż na patelni na złoty kolor, zdejmij z patelni.
Na tej samej patelni podsmaż na oleju pokrojoną w paski cebulę i paprykę. Następnie dodaj musztardę, koncentrat pomidorowy i passatę. Całość duś około pięciu minut.
Dopraw do smaku solą, pieprzem i papryką. Dodaj kiełbasę i całość chwilę podgrzej.
Idealna propozycja na Wielkanoc i nie tylko. Polecam.