Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na świąteczny stół. Kiełbasa bardzo smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 159
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 159
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Składniki
Kiełbasę pokrój na dowolnej wielkości kawałki, natnij i podsmaż na patelni na złoty kolor, zdejmij z patelni.
Na tej samej patelni podsmaż na oleju pokrojoną w paski cebulę i paprykę. Następnie dodaj musztardę, koncentrat pomidorowy i passatę. Całość duś około pięciu minut.
Dopraw do smaku solą, pieprzem i papryką. Dodaj kiełbasę i całość chwilę podgrzej.
Idealna propozycja na Wielkanoc i nie tylko. Polecam.