Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, swojskie danie, czyli kiełbasa z cebulą i papryką smażona na patelni.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Na dużej patelni rozgrzewamy tłuszcz, kiełbasę kroimy w plasterki, układamy na patelni, na rozgrzanym tłuszczu. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, paprykę w paski. Wrzucamy na patelnię, do kiełbasek. Przyprawiamy solą, pieprzem i papryką czerwoną . Smażymy do przyrumienienia cebuli, około 20 minut. Podajemy z chlebem lub ziemniakami.