Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty kotlet drobiowy w panierce z ziemniakami i czerwoną kapustą to smaczny i szybki obiad dla całej rodzinny .
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 12
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 12
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Składniki
Filety opłukaj , osusz i przekrój na pół Lekko rozbij i każdy kawałek posmaruj musztardą i posyp według własnego uznania solą , pieprzem i przyprawami .
Na patelni rozgrzej olej. Filety panieruj w mące , roztrzepanym jajku i bułce tartej . Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
Podawaj z ugotowanymi ziemniakami z koperkiem i surówką z czerwonej kapusty.