Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażony kotlet schabowy podany z młodymi ziemniakami i małosolnymi ogórkami.
patelnia, tłuczek do mięsa, garnek,
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3309
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 119
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 270
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3309
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 119
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 270
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w tartej bułce i rozbełtanych, osolonych jajkach. Tak przygotowane plastry schabu smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi, młodymi ziemniakami i pokrojonymi w grubsze plastry małosolnymi ogórkami. Smacznego !!!