Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko,prosto i pysznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8558
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8558
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Składniki
Cębulę kroję w drobną kostkę i surową dodaję do mięsa mielonego. Bułkę moczę w mleku (jeśli akurat nie mamy, to w wodzie) i również dodaję do mięsa. Przyprawiam nie szczędząc - świeżo zmielonym pieprzem i solą . Formuję nasze kotlety i hop na rozgrzany olej, smażę z obu stron na mocny brąz. Smacznego :)