Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne kotlety, najlepiej smakują z sosem grzybowym.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12964
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i przestudzić. Do mięsa dodać kaszę, posiekany drobno czosnek, jajko, sól i pieprz. Wszystko wymieszać. Z masy formować podłużne kotlety, każdy panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.