Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubione kotleciki mojej córki, dodatki zależą od tego na co akurat mamy ochotę lub co mamy w lodówce
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Składniki
1. mięso pokroić w drobną kostkę, polać łyżką sosu sojowego, odstawić, 2. na oleju podsmażyć startą na tarce marchew, dodać pokrojone drobno pieczarki, pora i czosnek, posolić dusić aż warzywa zmiękną, odstawić do wystudzenia, 3. do mięsa dodać warzywa, 2 jajka i bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem, odstawić na ok 30 min, jeśli masa jest zbyt sucha można dodać kolejne jajko, 4. na rozgrzany olej kłaść łyżką małe kotleciki, smażyć na rumiano, smacznego