Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubione kotleciki mojej córki, dodatki zależą od tego na co akurat mamy ochotę lub co mamy w lodówce
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 344
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 359
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 282
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 344
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 359
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 282
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 136
Składniki
1. mięso pokroić w drobną kostkę, polać łyżką sosu sojowego, odstawić, 2. na oleju podsmażyć startą na tarce marchew, dodać pokrojone drobno pieczarki, pora i czosnek, posolić dusić aż warzywa zmiękną, odstawić do wystudzenia, 3. do mięsa dodać warzywa, 2 jajka i bułkę tartą, doprawić solą i pieprzem, odstawić na ok 30 min, jeśli masa jest zbyt sucha można dodać kolejne jajko, 4. na rozgrzany olej kłaść łyżką małe kotleciki, smażyć na rumiano, smacznego