Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety z boczkiem i serem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 109
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 109
Składniki
Ziemniaki zmiel w maszynce. Drobno pokrój boczek lub kiełbasę. Dodaj do ziemniaków. Wbij jajka, przypraw masę solą oraz pieprzem.
Uformuj małe kotlety. Obtocz je w bułce tartej i obsmaż na oleju na złoty kolor. 3 Ułóż na blaszce. Połóż na każdym plasterek żółtego sera i 2 plastry kiszonego ogórka. Zapiekaj 10 minut tuż przed podaniem.
Porcje 8 70 min Cena 0,90 zł Kalorie 292 kcalŹródło: Bella Relaks