Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je bardzo często a moje dzieci zjadają je ze smakiem ...Bardzo je polecam!!!Podaje je z puree ziemniaczanym i mizerią.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Wątróbkę płuczemy pod bieżącą wodą,oczyszczamy i umieszczamy w miseczce z mlekiem na około 30 minut.Po tym czasie wątróbkę odsączamy,ponownie płuczemy pod bieżąca wodą i osuszamy..
Wątróbkę kroimy na niewielkie paseczki i umieszczamy w misce.Do miski dodajemy posiekaną cebulę,jajko,przyprawy,mąkę i wszystko dobrze mieszamy..
Na rozgrzanej patelni smażymy średniej wielkości kotleciki z każdej strony na rumiany kolor..