Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad, do którego można dobierać różne dodatki. Fantastycznie smakuje z czerwonym barszczem :) Przepis na około 20 sztuk.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15719
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4741
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 408
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15719
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4741
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 408
Składniki
Składniki na naleśniki wrzucić do miski I dokładnie wymieszać (rózgą lub mikserem). Usmażyć naleśniki.
Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki i cebulę posolić polową łyżeczki soli i udusić na oleju. Ser żółty zetrzeć, dodać do pieczarek, doprawić do smaku.
W każdy naleśnik nakładać trochę farszu i zawijać. Każdy opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym tłuszczu.
Można podawać z barszczem czerwonym.
Smacznego!