Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne delikatne mięsko dla wrażliwych żołądków
Naczynie do pieczenia, piekarnik.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9266
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 966
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1116
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9266
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 966
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1116
Składniki
1. Myję mięso i wkładam do naczynia żaroodpornego bez osuszania. 2. Obieram cebulę i czosnek, kroję na ćwiartki. 3. Dodaję masło i przyprawy. 4. Piekę 50 minut, połowę czasu pod pokrywką(może być papier do pieczenia), a połowę bez pokrywki. Gdy zdejmuję pokrywkę, polewam sosem z naczynia mięso, by je nawilżyć.
Podaję z puree z batatów lub pieczonymi ziemniakami i świeżą surówką. Na zdjęciu to ogórki z zieloną papryką i rukolą.