Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krupnik z białą kiełbasą"
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 80
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 61
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 80
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 61
Składniki
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Smolińska z Koronowa</strong>
Ziemniaki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę, czosnek w słupki, por na plasterki, marchewkę, seler i pietruszkę zetrzyj na tarce. Masło stop na patelni, podsmaż warzywa.
Zagotuj 2 i pół litra wody. Dodaj kostki rosołowe, przesmażone warzywa, pokrojone pomidory i kaszę. Gotuj do miękkości.
Kiełbasę pokrój na plasterki, dodaj do zupy, wsyp przyprawy. Wlej śmietanę, zgotuj. Przypraw, posyp natką.
czas przygotowania 45 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie