Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kulki z mięsa mielonego w trzech smakach"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2746
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 728
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 77
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2746
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 728
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 77
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu.
Chleb namocz w wodzie. Odciśnij, dodaj do mięsa, wbij jajko, wyrób. Przypraw.
Z masy uformuj kuleczki. 1/3 obtocz w przyprawie do kurczaka, 1/3 w majeranku, a pozostałe w sezamie. Usmaż na rozgrzanym oleju. Kulki osącz z tłuszczu, nadziej na patyczki do szaszłyków.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie